Recenze

Recenze autoškoly

Jsme si vědomi toho, že výběr autoškoly je nelehký úkol a proto Vám nabízíme recenze našich absolventů. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby a proto je pro nás zpětná vazba od našich žáků důležitá. Všechny naše recenze naleznete na profilu Google firmy. Budeme rádi, když se stanete jedním z našich spokojených zákazníků!

Alváro #39July 26, 2021
Filip SvatekJuly 9, 2021
Skvělý přístup, příjemná atmosféra. Nemohu si na nic stěžovat a jsem velmi ráda za svůj výběr. (Translated by Google) Great approach, nice atmosphere. I can't complain about anything and I'm very happy for my choice.Sarah BuštaJuly 6, 2021
Přístup instruktora na motorce , instruktora na teorii , kvalita vybavení, lidský přístup, rychlost zhotovení kurzu ,prostě vše za 1 . U této autoškoly jsem dělal 2x na motorku vždy na 1 hotovo bez problémů. Tuto autoškolu mohu jen doporučit dle vlastní zkušenosti. Díky kluci za vše a přeji mnoho úspěšných a spokojených žáků Michal (Translated by Google) Instructor approach on a motorcycle, instructor on theory, quality of equipment, human approach, speed of course completion, just everything for 1. At this driving school, I worked twice on a motorcycle, always done for 1 without any problems. I can only recommend this driving school according to my own experience. Thank you guys for everything and I wish many successful and satisfied students MichalMichael archandelJuly 4, 2021
Lucie HospodářskáJune 29, 2021
Anet petrůJune 27, 2021
David Vyhnal (darv1kcz)June 20, 2021
Aneta BudínováJune 19, 2021
Roman SvovodaJune 13, 2021
macikJune 13, 2021
vmoturekJune 13, 2021
V autoškole se mi moc líbilo. Všichni měli skvělý přístup a naučili vše výborně. Děkuji (Translated by Google) I really liked driving school. Everyone had a great approach and taught everything well. Thank youKarolina JirovcovaJune 12, 2021
Nemohu popsat jinými slovy než vynikající. Přátelský přístup, rychlé a kvalitní. Vše co by měla autoškola splňovat. Vřele doporučuji, určitě se sem vrátím.Martin BambasJune 12, 2021
Výborný přístup k žákům (Translated by Google) Excellent access to pupilsPEKKY LpJune 12, 2021
Jaroslav SedláčekJune 11, 2021
Simon ProkesJune 10, 2021
martin hozmanJune 10, 2021
Frantisek VanecekJune 10, 2021
Vojtěch ŽeníšekJune 9, 2021
Autoškola s lidským přístupem. Mladý kolektiv, vše ochotně vysvětleno. V učebně zábavnou formou. Ohledně jízd, nebyl problém se domluvit na jiný termín. Za mě má Kája nervy ze železa 🙂 přátelský, ochotný vše znovu vysvětlit a pomoci. Vřele všem doporučuji !!! 🙂 Petra (Translated by Google) Driving school with a human approach. Young team, all willingly explained. In the classroom in a fun way. Regarding rides, it was not a problem to agree on another date. For me, Kája has nerves made of iron 🙂 friendly, willing to explain everything again and help. I highly recommend to everyone !!! 🙂 PetraRadek BereznaninJune 6, 2021
Autoškola preferuje přátelský a lidský přístup. Dělal jsem skupinu A a bylo to super. Snaží se vyjít maximálně vstříc a přizpůsobit se vašim možnostem. Určitě doporučuju. (Translated by Google) The driving school prefers a friendly and humane approach. I did group A and it was great. They try to accommodate as much as possible and adapt to your possibilities. I definitely recommend.honza rachačMay 30, 2021
Siky .CZMay 29, 2021
Radim OpletalMay 28, 2021
filip fišrMay 28, 2021
Jiří MenšíkMay 28, 2021
YOLO MANMay 27, 2021
Dan KujalMay 23, 2021
Byla jsem nadmíru spokojená a můžu vřele doporučit všem. Perfektní přístup i komunikace. Skvělá příprava. 🙂 (Translated by Google) I was extremely satisfied and I can highly recommend to everyone. Perfect approach and communication. Great preparation. 🙂Magdaléna NovotnáMay 23, 2021
Nadmíru spokojený! Doporučuji všem, skvělá komunikace, všechno mi bylo hned vysvětleno, jízdy byly super! (Translated by Google) Extremely satisfied! I recommend to everyone, great communication, everything was immediately explained to me, the rides were great!W1K7ØR AN7ØNMay 23, 2021
Všem vřele doporučuji! Jsem ráda, že jsem se pro tuto autoškolu rozhodla:) Mladý kolektiv a skvělý přístup. (Translated by Google) I highly recommend it to everyone! I am glad that I decided for this driving school 🙂 A young team and a great approach.Lůca ZadražilováMay 23, 2021
Marie KastnerovaMay 15, 2021
Čezet_jawa MotorcyclesMay 13, 2021
Jedním slovem - SUPER. Já dávám osobně report hlavně Kájovi, protože jsem s ním měl jízdy i teorie. Jsem ale přesvědčený, že jak on, tak i Luboš jsou skvělými učiteli. Naprostá spokojenost, žádný problém, vždy jsme se domluvili na jízdách tak jak mi to vyhovovalo. Jezdili jsme i mimo Soběslav do jiných měst abych si zvykal na neznámé a na okolnosti v jiném terénu (než znám). Vše si myslím, že mi velmi pomohlo a bude se mi ještě do budoucna hodně hodit. Moc děkuju za skvělou výuku a za to, že jsem mohl absolvovat autoškolu právě u vás. (Translated by Google) In a word - SUPER. I personally give the report mainly to Kája, because I had rides and theories with him. But I am convinced that both he and Luboš are great teachers. Absolute satisfaction, no problem, we always agreed on the rides as it suited me. We also went outside Soběslav to other cities to get used to the unknown and the circumstances in a different terrain (than I know). Everything I think has helped me a lot and will be very useful to me in the future. Thank you very much for the great teaching and for the fact that I was able to complete driving school at your place.Petr DolénekMay 10, 2021
Kristýna PodlahováMay 9, 2021
Maximální spokojenost! 🙂 Vřele doporučuji. Skvělý přístup i domluva. (Translated by Google) Maximum satisfaction! 🙂 I warmly recommend. Great approach and agreement.Marie NouzovaApril 25, 2021
Sarah KottnaurováApril 25, 2021
Určitě všem doporučuju. Mají velkou trpělivost a dokážou naučit. Věnují se ti na maximum a vyhoví ti ve všem. (Translated by Google) I definitely recommend it to everyone. They have great patience and can learn. They are dedicated to you to the maximum and will satisfy you in everything.Šárka TomešováApril 18, 2021
Maximální spokojenost a rozhodně doporučuji. Dojíždění z Tábora se rozhodně vyplatí. Oba instruktoři jsou velmi milý, ochotní, lidští a nikdy se mi nestalo, že by mě některý z nich okřikl, byl hrubý a pod. Úplná pohodička a velká ochota z jejich strany. (Translated by Google) Maximum satisfaction and I definitely recommend. Commuting from Tábor is definitely worthwhile. Both instructors are very nice, helpful, human and it never happened to me that one of them shouted at me, was rude and so on. Complete peace of mind and great willingness on their part.Hana PrůšováMarch 4, 2021
Maximální spokojenost 🙂 (Translated by Google) Maximum satisfaction 🙂Michal ŠedivýFebruary 24, 2021
Naprostá spokojenost. Velice doporučuji. (Translated by Google) Absolute satisfaction. I highly recommend.Jana PřílepkováFebruary 24, 2021
kristýna klikovaFebruary 10, 2021
100% spokojenost. Úžasní instruktoři, skvělý přístup. Doporučuji všem známým. Moc děkuji za lidský přístup a příjemně strávenou výuku (Translated by Google) 100% satisfaction. Wonderful instructors, great approach. I recommend to all friends. Thank you very much for the human approach and pleasant teachingKatka PechotovaFebruary 6, 2021
Vladimír MácaFebruary 3, 2021
Aneta ZadražilováJanuary 28, 2021
Výborná autoškola když jsem udělal chybu byla v klidu opravena a vysvětlena a celkově přátelští můžu jen doporučovat. (Translated by Google) The excellent driving school when I made a mistake was calmly corrected and explained and overall friendly I can only recommend.AnarisJanuary 27, 2021
MasterFeedJanuary 21, 2021
Marek ŠkrletaJanuary 20, 2021
Adéla LuňákováJanuary 20, 2021
Maximální spokojenost a skvělý přístup instruktora (Translated by Google) Maximum satisfaction and great attitude of the instructorMiloslav LimberkJanuary 11, 2021
Lukáš MatkovskyJanuary 6, 2021