Recenze

Recenze autoškoly

Jsme si vědomi toho, že výběr autoškoly je nelehký úkol a proto Vám nabízíme recenze našich absolventů. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby a proto je pro nás zpětná vazba od našich žáků důležitá. Všechny naše recenze naleznete na profilu Google firmy. Budeme rádi, když se stanete jedním z našich spokojených zákazníků!

S autoškolou Polišenský jsem byla nad míru spokojena, vše mi bylo v klidu bez křiku a zbytečného stresu vysvětleno a vždy panovala příjemná a přátelská atmosféra. Rozhodně budu doporučovat dál! Díky! (Translated by Google) I was extremely satisfied with the Polišenský driving school, everything was explained to me calmly without shouting or unnecessary stress, and there was always a pleasant and friendly atmosphere. I will definitely keep recommending! Thanks!Tereza ProcházkováNovember 25, 2023
Na doporučení od kamarádky jsem si vybral tuto autoškolu a všechno bylo super. Domluva termínů jízd, teorie, závěrečná zkouška, kamarádkský přístup, přehledné stránky na procvičování testů. Vřele doporučuji. (Translated by Google) I chose this driving school on the recommendation of a friend and everything was great. Arrangement of ride dates, theory, final exam, friendly approach, clear pages for practicing tests. I warmly recommend.Michal SedliakNovember 20, 2023
Jakub KlenoviceNovember 17, 2023
Lukáš VaňousNovember 12, 2023
Byl jsem velmi spokojený (Translated by Google) I was very satisfiedFrantišek PeterkaNovember 12, 2023
Matej PribenskyNovember 12, 2023
Matěj HlasNovember 6, 2023
Jakub MíkaNovember 5, 2023
Mel TurkovaNovember 5, 2023
Filip ChrtekNovember 5, 2023
Sla jsem na doporuceni od kamosky a vubec toho nelituju. • Skvely lidsky pristup, nikdy na me nikdo nezvysil hlas, takze doporucuju krehotinkam jako ja. • Na kazdou chybu, co jsem udelala, mi byl vysvetlen v klidu a logicky duvod, proc to nedelat v praxi. • Jeste stale za symbolickou cenu, coz je velke plus. • Maji prehledne stranky na procvicovani testu • Paradni domluva No za me si nemuzu vynachvalit.. ♥️ (Translated by Google) I went on the recommendation of a friend and I don't regret it at all. • Great human approach, no one ever raised their voice at me, so I recommend it to little girls like me. • For every mistake I made, I was calmly and logically explained the reason why it should not be done in practice. • Still at a nominal price, which is a big plus. • They have clear pages for practicing the test • Make an appointment Well, I can't praise myself.. ♥️ThyuleenOctober 29, 2023
Skvělý přístup, doporučuju! (Translated by Google) Great approach, I recommend!Jan SklenarOctober 27, 2023
Natálie PíchováOctober 25, 2023
Nikam jinam bych ani nešel. (Translated by Google) I wouldn't even go anywhere else.Matej SoulOctober 23, 2023
Výborná domluva a přístup. Vřele doporučuju! (Translated by Google) Excellent agreement and approach. I highly recommend!Dana RůžičkováOctober 19, 2023
U autoškoly Polišenský jsem nedávno dělala řidičský průkaz skupinu B a byla jsem spokojená. Domluva byla bez problémů. Trpělivý, úžasný a přátelský přístup, bez křiku. Na jízdy jsem měla Otakara, který se vždy snažil vyjít vstříc, aby mi jízdy časově vyhovovaly. Dobrý styl výuky, hodně mě toho naučil. Na teorii jsem měla Karla, který při teorii všechno srozumitelně vysvětlil. Oceňuji emaily s datumem a časem dalších jízd. Vřele doporučuji. (Translated by Google) At Polišenský driving school, I recently took a group B driver's license and I was satisfied. The arrangement was without problems. Patient, wonderful and friendly attitude, no yelling. I had Otakar on the rides, who always tried to accommodate me, so that the rides were convenient for me. Good teaching style, taught me a lot. I had Karel for the theory, who explained everything in a comprehensible way during the theory. I appreciate emails with the date and time of the next rides. I warmly recommend.Veronika ŠimkováOctober 18, 2023
Matěj VávrovskýOctober 18, 2023
Snooky LPOctober 16, 2023
Michaela HovorkováOctober 15, 2023
Kluci jsou úžasní, v téhle autoškole vás opravdu naučí řídit. Kluci jsou příjemní je s nima sranda a všechno řeší s klidem. Tuhle autoškolu bych doporučil všem. (Translated by Google) The guys are amazing, they really teach you how to drive in this driving school. The guys are pleasant, it's fun to be with them and they handle everything calmly. I would recommend this driving school to everyone.Martin BacíkOctober 7, 2023
Moc se mi líbilo jak příjemná parta to je velká spokojenost 🙂 (Translated by Google) I really liked how pleasant the group is, it's a great satisfaction 🙂Simona StaňkováSeptember 19, 2023
Perfektní instruktor na motorku s bohatými zkušenostmi z motosportu. Profesionální přístup. Díky moc a ať Vám to jezdí Míša (Translated by Google) A perfect motorcycle instructor with extensive motorsport experience. Professional approach. Thank you very much and good luck MíšaMichaela MackováSeptember 18, 2023
Skvělá výuka, vyšli vstříc, dali skvělé tipy a řidičak byl pak hračka 👌 (Translated by Google) Great teaching, they were helpful, gave great tips and the driver's license was a piece of cake 👌Jay Ja4September 17, 2023
Lahynator CZSeptember 10, 2023
Viktorie MíkováAugust 30, 2023
J4c0b _August 27, 2023
Terka KratochvílováAugust 27, 2023
Skvělý přístup, flexibilita, prostě dobrá spolupráce. (Translated by Google) Great approach, flexibility, just good cooperation.Pavla ŠimůnkováAugust 24, 2023
Pánové Políšenští jsou lidi na pravém místě. Žádní uřvaní strejcové, kdy by jste měli strach z dalších jízd nebo teorie, kde si na vás budou honit ego. Individuální přístup a důkladná příprava k závěrečným zkouškám jsou u nich na prvním místě. Vřele doporučuji !!! (Translated by Google) Mr. Polišenští are people in the right place. No yelling coaches, where you would be afraid of other rides or theories, where they will chase your ego. An individual approach and thorough preparation for final exams are their top priority. I warmly recommend !!!Pavel MládekAugust 22, 2023
Enduro teamAugust 21, 2023
Jaroslav SoldánAugust 20, 2023
Vladimír MarekAugust 20, 2023
Super přístup při výuce a hlavně všechno s klidnou hlavou. Nejlepší rozhodnutí pro motoškolu jaký jsem mohla udělat. (Translated by Google) Super attitude during teaching and above all everything with a calm head. The best decision for motorcycle school I could have made.Zuzana VocílkováAugust 17, 2023
Patrik VorelAugust 16, 2023
Marketa CiperovaAugust 16, 2023
Autoškola byla skvělá. Domluva 100% Jízdy byly vždy na smluvený čas. A celkové info. bylo vždy včas zaslané a srozumitelné. (Translated by Google) The driving school was great. Agreement 100% The rides were always at the agreed time. And general info. was always sent on time and understandable.Filip BoudaAugust 13, 2023
S touto autoškolou jsem byl naprosto spokojený, až budu za pár let dělat auto, tak 100% zase tady. Kluci jsou naprosto skvělí, jsou pro tohle prostě stvoření. Naprosto geniální přístup výuky. Na zkoušky budu naprosto připraveni. Pokud váháte nad nějakou autoškolou, tak jedině tuto. I když se mnou na jízdách byly občas problémy, tak Luboš je fakticky nejlepší učitel na praktické jízdy na motorce, vždycky zachoval klid a opravdu hezky naučil. Zkoušky jsem dal na první pokus. Fakt díky! (Translated by Google) I was completely satisfied with this driving school, when I build a car in a few years, I will 100% come here again. The guys are absolutely brilliant, they are simply made for this. Absolutely brilliant teaching approach. I will be fully prepared for the exams. If you are hesitating about a driving school, only this one. Although there were sometimes problems with me on the rides, Luboš is actually the best teacher for practical motorcycle riding, he always kept calm and taught really well. I passed the exams on the first try. Really thanks!Filip MartinAugust 9, 2023
Daniel KováčAugust 9, 2023
Václav MěřínskýJuly 25, 2023
100% doporučuji a jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu 😉 (Translated by Google) I 100% recommend and I'm glad I chose this driving school 😉lukas kolinJuly 5, 2023
Vít PolívkaJuly 3, 2023
Jsem rad ze jsem dělal autoškolu zrovna tady..moc fajn přístup..na jízdy jsem měl Otu..vážím si jeho přístupu..sice časově to občas skřípalo jinak vše bez problému..komunikativní a pohodovej přístup který mě dovedl až k ridičáku..moc Dekuju😁 (Translated by Google) I'm glad that I did my driving school right here..very nice approach..I had Ota for driving..I appreciate his approach..although sometimes it was creaky in time, otherwise everything without problems..communicative and relaxed approach that led me to the driver. .Thank you very much😁moto HyjošJuly 1, 2023
Vše bylo úplně v pohodě a bez problémů, domluva, přístup, teorie,..., mohu jen doporučit. (Translated by Google) Everything was completely fine and without problems, agreement, approach, theory,..., I can only recommend it.Marek NovotnýJuly 1, 2023
Tomas CapJuly 1, 2023
Doporučuji a jsem rád, že jsem si vybral tuhle autoškolu. Dělal jsem si řidičák B + A2. Na auto jsem měl Otakara Trtíka. Naučil mě toho hodně, skvělá domluva a i jsme si pokecali. Líbilo se mi, že se mě snažil připravit nejlépe jak bylo možné a plně využil všech jízd. Chodili mi pravidelně na email informace, s datumem a časem, kdy mám jízdy, což bylo super. Na teorii jsem měl Karla a na motorku Luboše. Taky spokojenost, dobrá domluva a přístup. Dokonce i teorie mě bavila. (Translated by Google) I recommend and I'm glad I chose this driving school. I was doing my driving license B + A2. I had Otakar Trtík for my car. He taught me a lot, great communication and we even chatted. I liked that he tried to prepare me as best as possible and took full advantage of all the rides. They emailed me information regularly, with the date and time of my rides, which was great. I had Karel for theory and Luboš for motorbike. Also satisfaction, good agreement and approach. I even enjoyed the theory.Marek SnášelJune 28, 2023
Výborný přístup Výborná domluva Vřele doporučuji (Translated by Google) Excellent attitude Excellent deal I warmly recommendHonza JanJune 28, 2023
Neskutečně moc hodní učitelé!!! Geniální přístup!!! Vždy když žák potřebuje tak vyhovějí! Doporučuji!!! Nejlepší autoškola😊!!! (Translated by Google) Very nice teachers!!! Brilliant approach!!! Whenever a student needs something, they will accommodate! I recommend!!! The best driving school😊!!!PitBiker285 PitBiker285May 12, 2022
U bratrů Polišenských jsem dělal autoškolu podruhé a super přístup. S čím kolik pomůžou a poradí. Doporučuju 😉 (Translated by Google) I did the driving school for the second time at the Polišenský brothers and the attitude was great. How much will they help and advise with. I recommend it 😉Martin LutovskýSeptember 27, 2021
Vanesa KratochvílováOctober 11, 2020
Nedokážu si představit lepší, nejúžasnější přístup a za chvíli hotový (Translated by Google) I can't think of a better, most amazing approach and done in no timeAdam BaštaJune 28, 2020