Recenze

Recenze autoškoly

Jsme si vědomi toho, že výběr autoškoly je nelehký úkol a proto Vám nabízíme recenze našich absolventů. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby a proto je pro nás zpětná vazba od našich žáků důležitá. Všechny naše recenze naleznete na profilu Google firmy. Budeme rádi, když se stanete jedním z našich spokojených zákazníků!

GryK 734January 15, 2020
Simon ProkesJanuary 8, 2020
S autoškolou jsem byl nadmíru spokojen. S přátelským přístupem se zde opravdu nešetří a tak by to mělo být!:) (Translated by Google) I was extremely satisfied with the driving school. With a friendly approach there is really no saving and so it should be! 🙂Zdenek MasarDecember 18, 2019
Jakub OšmeraDecember 18, 2019
Rdek JdjdjDecember 9, 2019
Radka VopavováNovember 27, 2019
Karolína ŠevčíkováNovember 27, 2019
Jakub KratochvílNovember 24, 2019
Paráda, pohoda. Kluci hodně naučí,vysvětlí a hlavně pomůžou. Já byla na 100% spokojená. Můžu jen doporučit!!👍 (Translated by Google) Great, cool. Guys learn a lot, explain and mainly help. I was 100% satisfied. I can only recommend !! 👍Kamila PejšováNovember 24, 2019
Absolutně profesionální a vstřícný přístup, velmi klidný a pohodový instruktor jízd, myslím že bych těžko hledal lepší. Kdo si chcete udělat autoškolu bez nervů a opravdu se něco naučit ... vřele doporučuji ! (Translated by Google) Absolutely professional and helpful approach, very calm and relaxed driving instructor, I think I would hardly look for better. Who do you want to do a driving school without nerves and really learn something ... I highly recommend!M CoufalNovember 17, 2019
Byl jsem velmi spokojený s učiteli autoškoly, Vemli dobrý přístup k chybám při jízdě začínajících řidičů. (Translated by Google) I was very pleased with the driving school teachers, They took good access to driving errors for novice drivers.Marketa FiserovaNovember 16, 2019
Moc děkuji za skvělý přístup a velkou trpělivost a i když autoškola působí krátkou dobu, není to znát. Přeji další spokojené absolventy a ať se vám daří. (Translated by Google) Thank you very much for the great attitude and great patience and even though the driving school has been operating for a short time, it is not known. I wish you more happy graduates and good luck.Dana VertatovaNovember 13, 2019
Určitě doporučuji všem!!! 🏍🚘 👌👍 (Translated by Google) I definitely recommend to all !!! 🏍🚘 👌👍david holubNovember 13, 2019
Strašně dobrá autoškola, rozhodně doporučuji. (Translated by Google) Very good driving school, definitely recommend.Sajfor 221October 12, 2019
Maximální spokojenost. Rychlé a vstřícné jednání. Perfektní komunikace... Mohu jen doporučit (Translated by Google) Maximum satisfaction. Fast and accommodating action. Perfect communication ... I can only recommendTomáš ChýškaOctober 8, 2019
Pratelsky pristup, casova flexibilita a ochota. Mohu jen doporucit. (Translated by Google) Friendly approach, time flexibility and willingness. I can only recommend.Karolina PodraskyOctober 2, 2019
Profesionální a až rodinný přístup.Můžu Všem vřele a bez obav doporučit a jako bonus velice příjemný komisař. (Translated by Google) Professional and family to přístup.Můžu highly recommend without fear and as a bonus a very nice Commissioner.Otta HOctober 2, 2019
SUPER AUTOŠKOLA Super přístup Jsou TRPĚLIVÍ poradí/pomůžou Super domluva atd... ❤️❤️❤️❤️ (Translated by Google) SUPER AUTOŠKOLA Super access They are SUSTAINABLE advise / help Super agreement etc. ❤️❤️❤️❤️Bobo BoboyAugust 26, 2019
Autoškola s lidským přístupem. Doporučuji (Translated by Google) Driving school with a human approach. I recommendSmoula ETAugust 26, 2019
Profesionální a zároveň přátelský přístup ! z vlastní zkušenosti určo DOPORUČUJI. Skvělá domluva, žádný stress a dost sem se naučila, takhle to má fungovat ! 🙂 díky kluci (Translated by Google) Professional and friendly approach! from my own experience I RECOMMEND. Great agreement, no stress and I learned a lot, this is how it works! 🙂 thanks guysSandraAugust 8, 2019
Perfektní domluva, skvělá spolupráce, přátelské prostředí. Vše bez jediného problému. Doporučuji. (Translated by Google) Perfect arrangement, great cooperation, friendly environment. All without a problem. I recommend.Ondřej RoztočilAugust 8, 2019
Perfektní domluva.. Všechno vysvětlí a když člověk potřebuje tak poradí.. Mohu jen doporučit. (Translated by Google) Perfect arrangement .. Explains everything and when a person needs and advises .. I can only recommend.Karel KřiváčekAugust 8, 2019
Rychle a vstřícné jednání všem mohu doporučit (Translated by Google) I can recommend fast and accommodating behavior to allVáclav PavlovskýAugust 8, 2019
Profesionální přístup a vybavení, výborné zázemí. Doporučuji (Translated by Google) Professional approach and equipment, excellent facilities. I recommendKryštof KarvánekAugust 8, 2019
Skvělá autoškola, parádní mašiny a hlavně úžasní učitelé. Jen doporučuji. (Translated by Google) Great driving school, great my flat and mainly amazing teachers. Just recommend it.OndryssAugust 8, 2019