Recenze

Recenze autoškoly

Jsme si vědomi toho, že výběr autoškoly je nelehký úkol a proto Vám nabízíme recenze našich absolventů. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby a proto je pro nás zpětná vazba od našich žáků důležitá. Všechny naše recenze naleznete na profilu Google firmy. Budeme rádi, když se stanete jedním z našich spokojených zákazníků!

Mála JaklováMay 22, 2022
Bezproblémová domluva, ochota, kamarádský přístup. Autoškolu jednoznačně doporučuji.Daniel ŠperkerMay 18, 2022
Miroslav RačickýMay 18, 2022
Jan RytířMay 17, 2022
Jakub ŠtemberaMay 15, 2022
Dominik ŠtemberaMay 15, 2022
Adriana BeránkováMay 13, 2022
Všechno bylo super. Doporučuji.Jan ČernýMay 13, 2022
Neskutečně moc hodní učitelé!!! Geniální přístup!!! (Translated by Google) Incredibly good teachers !!! Brilliant approach !!!PitBiker285 PitBiker285May 12, 2022
Vstřícný a profesionální přístup, velmi klidný a pohodový instruktor ! Myslím si, že bych nenašel v okolí, tak dobrou autoškolu jako mají tady kluci. Moc děkuju ! (Translated by Google) Friendly and professional approach, very calm and relaxed instructor! I don't think I'd find a driving school as good as the boys here. Thank you so much !LubikkMay 8, 2022
Rozšiřoval jsem na A2 a jsem nad míru spokojen. Úžasný přístup a skuteční mistři oboru.. zkušení jezdci.. vše vysvětlí a naučí. (Translated by Google) I expanded to A2 and I am extremely satisfied. Amazing approach and real masters of the field .. experienced riders .. will explain and learn everything.Jan ŠimekMay 8, 2022
Čeni YamahaMay 8, 2022
Milan Lev StehlíkMay 4, 2022
Skvělý přístup a jednání ze strany instruktorů. Neskutečně trpěliví, vše vysvětlí. Rozhodně doporučuji! Ještě jednou moc děkuji za pomoc při získání ŘP!Klàra KovaříkováMay 4, 2022
Josef FauMay 1, 2022
dominik milosevicMay 1, 2022
Rutus 666April 24, 2022
Petr LachoutApril 16, 2022
Ondra PřívratskýApril 11, 2022
jarmil peterkaApril 10, 2022
Xaverius xApril 10, 2022
Petr DoležalApril 3, 2022
Já bych chtěla poděkovat za trpělivost, super přístup všechno bylo vždycky vysvětleno prostě super AUTOŠKOLA 💯 % (Translated by Google) I would like to thank you for your patience, great approach everything has always been explained simply super DRIVING SCHOOL 💯%Pavla MatouškováMarch 20, 2022
Barbora NovotnáMarch 20, 2022
Lidský, kamarádský,klidný přístup.Na jízdy i učebnu člověk chodí RÁD a tak to má být. Kluci jsou fajn, moc fajn. Všem mohu doporučit a věřím, že VŠICHNI budou spokojeni, tak jako já 👏👍. (Translated by Google) Human, friendly, calm approach. You like to go to the ride and the classroom, and that's how it should be. The boys are fine, very nice. I can recommend to everyone and I believe that EVERYONE will be satisfied, just like me 👏👍.DenćaMarch 7, 2022
Jsem moc ráda za výběr právě této autoškoly. Všem, kdo s výběrem váhají na 100 % doporučuji. Kamarádský přístup, flexibilita ve výběru jízd, skvělá komunikace a domluva. Nelze nic vytknout. Díky instruktorům za to, jak dobře vykonávají svoji práci! (Translated by Google) I am very happy for choosing this particular driving school. I recommend it to everyone who is 100% hesitant to choose. Friendly approach, flexibility in the choice of rides, great communication and agreement. Nothing can be said. Thanks to the instructors for how well they do their job!Eliška VágnerováMarch 6, 2022
Daniela PaličkováFebruary 20, 2022
Kristýna HybšováFebruary 20, 2022
lenkajede leninFebruary 14, 2022
Tereza ŠtěpánováFebruary 13, 2022
Anna PavlíkováFebruary 7, 2022
Kluci Polišáci jsou skvělý! Trpělivý, hodní, naučí řešit krizové situace v praxi! (Translated by Google) The Poles guys are great! Patient, kind, learn to deal with crisis situations in practice!Adam JechFebruary 6, 2022
Štěpánka BřízováJanuary 30, 2022
Ondra JežekJanuary 16, 2022
Matouš JanoušekJanuary 11, 2022
Autoškola u Káji a Luboše byla jedna velká jízda! Velmi se mi líbil lidský a profesionální přístup, vřele doporučuji všem budoucím řidičům. Vám pánové velmi děkuji!!! (Translated by Google) Driving school near Kája and Luboš was one big ride! I really liked the human and professional approach, I highly recommend it to all future drivers. Thank you very much gentlemen !!!Ilona SedlackovaJanuary 9, 2022
Josef ZárubaJanuary 9, 2022
S autoškolou jsem velmi spokojená. Vyučující byli vždy milí, trpěliví a ochotní. Pokaždé, když jsem udělala nějakou chybu, vše mi bylo polopaticky vysvětleno a vše se obešlo bez křiku. Člověk se necítil pod tlakem. Měla jsem strach, že budu ve stresu ze řízení auta, ale právě díky klidnému, přátelskému přístupu vyučujícího/učitele, jsem nebyla a vše bylo ok. Na jednotlivé lekce jsem se i těšila. Autoškolu určitě všem doporučuji. Naprostá spokojenost. (Translated by Google) I am very satisfied with the driving school. The teachers were always nice, patient and helpful. Every time I made a mistake, everything was explained half-pathetically to me and everything went without shouting. The man did not feel pressured. I was afraid that I would be stressed from driving the car, but thanks to the calm, friendly approach of the teacher / teacher, I was not and everything was ok. I was also looking forward to the individual lessons. I definitely recommend the driving school to everyone. Absolute satisfaction.Tereza ŠrůtováJanuary 5, 2022
Adam KubikJanuary 5, 2022
Ještě jednou vám moc děkuji za skvělý přístup, pevné nervy a váš čas, přeji mnoho úspěchů. Vaši autoškolu doporučuji všem svým známým a už jsou připraveni, podat si k vám přihlášku! (Translated by Google) Thank you very much again for the great approach, strong nerves and your time, I wish you much success. I recommend your driving school to all my friends and they are ready to apply to you!Tomáš BerkaDecember 12, 2021
Absolutní spokojenost, můžu jenom doporučit 🙂 Klidný a přátelský přístup, žádný zbytečný tlak ani křik. Jsem opravdu vděčná za svůj výběr. (Translated by Google) Absolute satisfaction, I can only recommend 🙂 Calm and friendly approach, no unnecessary pressure or shouting. I am really grateful for my choice.Anna RytirovaDecember 5, 2021
Kateřina MlčkovskáNovember 28, 2021
Termi TheraNovember 28, 2021
LastarNovember 14, 2021
Jakub PušNovember 7, 2021
Nejlepší autoškola ✅🏍️ (Translated by Google) The best driving school ✅🏍️Mirek TumaNovember 7, 2021
Lucka HolubováNovember 5, 2021
Wendr4 47November 5, 2021
Lukas HalasNovember 4, 2021
Doporučuji (Translated by Google) I recommendElektronek KNovember 4, 2021